Praktische info

Wanneer en waar ?

Van zaterdag 5 augustus tot en met zondag 27 augustus 2023 zijn de exposities toegankelijk tijdens de 4 weekends + maandag 14 en dinsdag 15 augustus 2023, van 10u tot 19u.
In de gemeenten Marchin en Modave.
Marchin en Modave (ten zuiden van Hoei) liggen op 40km van Luik, 40km van Namen en 100km van Brussel.
Dichtstbijzijnde treinstation: Hoei
TEC lijn 126A Huy (Hoei) – Ciney

Onthaal

Vertrek- en aankomstpunt van het parcours: OYOU, place de Grand-Marchin, 5 (la Cure) - 4570 Marchin

Toegang

Een badge (prijs vrij vanaf 5 €) geeft toegang tot de expositieruimtes. Gratis voor -18 jaar.
Artikel 27 : 1,25 €.
Een bezoekersboekje en een ludieke versie ervan voor de kinderen ontvang je aan het onthaal.

Restauratie

Tijdens de openingsdagen van de Biënnale zijn er traiteurs, restaurateurs en foodtrucks met lekkere gerechten, pannenkoeken en ijsjes.

Pendeldienst

Om van de ene expositieplaats naar de andere te gaan, kan je gebruik maken van busjes die op het parcours rondrijden (van 12u tot 19 uur).
Opgepast: laatste vertrek vanaf halte 1 (Place de Grand-Marchin) om 18.30 uur.

Parcours

Het parcours leg je best te voet af. Deze is ongeveer 10 km lang en bevat een aantal moeilijkere wegen voor fietsen, door bossen, weilanden, enz. We raden aan om van route te veranderen of naast je fiets te lopen. Aarzel niet om meer informatie te vragen aan het onthaal.

Fietsdienst

Bcycl verhuurt fietsen (ook elektrische) per volledige dag. Ze zijn te vinden op de locatie van het onthaal, op de koer van OYOU in Grand-Marchin.

Transportfiets

De GAL Pays des Condruses wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan lokale activiteiten en biedt senioren daarom een ritje op een elektrische transportfiets aan. Het idee is om het hulpmiddel toegankelijk te maken voor iedereen die het wil, en om een vrijwilliger, familielid, buur of kennis te betrekken bij het helpen van senioren of mensen in moeilijkheden om deel te nemen aan lokale activiteiten. Dat was alles wat Aurélien Constant nodig had om zich beschikbaar te stellen voor de 11e Fotografie Biënnale van de Condroz op 26 augustus. Als je je wilt inschrijven voor het evenement of meer informatie wenst te ontvangen, kun je hem bereiken op 085 270 449 of per e-mail op aurelien.constant@marchin.be. Laat gerust een bericht achter op het antwoordapparaat.

Boekenstand

Aan een boekenstand kan je een selectie gepubliceerde werken van de kunstenaars terugvinden alsook enkele werken gelinkt aan de Biënnale.

Dieren

Honden en andere huisdieren zijn welkom, maar ze moeten wel altijd aan een leiband en de eigenaars van de dieren dragen de volledige verantwoordelijkheid van hun aanwezigheid op de site.

Contact

OYOU
Grand-Marchin, 4 - 4570 Marchin
+32 (0)85/41.35.38
biennaledephotographie.be
oyou.be

Newsletter

Als je verder op de hoogte wil blijven van de activiteiten van OYOU, volg dan deze link...
Inschrijving newsletter OYOU : https://oyou.us5.list-manage.com/subscribe?u=412c46582b93364a40acbbfe8&id=6cd3f2d90b

Een initiatief van OYOU met de hulp van haar partners : De gemeenten Marchin, Modave en Clavier, de provincie Luik, de Federatie Wallonië-Brussel, het Ministerie van het Waalse Gewest, het OCMW van Marchin, de Bibliotheek Marchin-Modave-Clavier, het Huis van de Poëzie van Amay, het Tourisme Bureau Entre Eaux et Châteaux, L’Atelier(s), de vereniging « Diaphane », l’ESA Saint-Luc Luik, « Accueil familial », Devenirs, l’Athénée royal Prince Baudouin, la CILE, de boekhandels Papyrus (Namen), L’Ours à lunettes (Hoei) en Livre aux Trésors (Luik).